Dette indhold er sponsoreret.
Nytår byder på mange ting: festligt fyrværkeri, glade mennesker og ikke mindst fantastisk mad.
Lige præcis maden er vigtig til nytårsaften. Der er som sådan ikke nogen faste traditioner omkring, hvilket mad man plejer at få, så det er kun din fantasi, der sætter grænser for menuen.
På trods af at der ikke er nogle faste rammer for menuen, er nytårsmenuen altid en svær opgave.
Der skal laves meget mad til perfektion, og maden skal anrettes festligt og flot. Anretningen er op til dig selv. DU kan gøre lige, hvad du ønsker, så længe anretningen ser festlig og flot ud.
Maden er derimod noget andet. Du kan ikke improvisere med maden, og der er nogle helt klare ting, du kan gøre, for at gøre maden lidt mere lækker. Et godt redskab at have til forberedelsen af nytårsmenuen er sous vide poser samt en sous vide. Du får ved hjælp af disse en enestående mulighed for at kunne lave det lækreste stykke kød ganske nemt.
Ved hjælp af en masse små tricks og metoder kan du gøre nytårsmenuen langt mindre stressfuld og en meget nemmere opgave – og hvem ønsker ikke det? Stress og jag hele aftenen i køkkenet er ikke noget, der hører til en fantastisk fest som nytårsfesten, så gør dig selv den tjeneste at gøre det hele lidt mere overskueligt for dig selv.
Er det kun maden, der er vigtig?
Nytårsaften er meget mere end bare mad. Maden spiller en kæmpe rolle, men der er så mange andre aspekter af festen, som også spiller ind. Nytårsaften er en af de få aftener på året, hvor det er tilladt at gå amok med diverse dekorationer og pynt.
Du har mulighed for at fylde hele huset med glimmer og konfetti. Du kan også anskaffe dig et tøjstativ på hjul, smide en masse festlige hatte på og køre stativet rundt til gæsterne. Mulighederne er uendelige. Nytår er noget, der sker hvert år, og hvis vi skulle igennem det samme pynt og den samme mad hvert år, ville det efterhånden blive en gammel, kedelig kending.
Derfor skal du ikke være bange for at gøre noget ud over normerne. Du skal ikke være bange for at gøre noget ekstravagant, som gæsterne ikke lige havde regnet med. Ting som disse er blandt andet noget af det, nytår skal fejre – at man slår sig løs og går all in på maden, pynten og stemningen med de nærmeste.
Nytår er den oplagte mulighed for at slå os løs og endda undgå skæve blikke. Det er okay at nørde maden til perfektion, det okay at huset ligner en glimmerfest, og at du finder konfetti helt hen i juni.
Nytår er den perfekte aften for dig, der ønsker at gøre noget ekstra, og er dette ikke en fantastisk mulighed?