Tandregulering

Det nye år er netop startet. For mange var nytårsaften en aften fyldt med fest, farver og ikke mindst god mad. Til nytår har vi i Danmark tradition for at mødes med vores venner, se dronningens tale, spise god mad og drikke rigelige mængder champagne. Alt dette giver os en følelse af sammenhold, og giver lejlighed til at reflektere over året der gik sammen med vores nærmeste. Det er en vigtig tradition, som kun de færreste danskere vil give afkald på.

 

Især den gode mad hører sig til nytår, og det er derfor også vigtigt, at dit tandsæt er parat til at tygge på de saftige bøffer, spise den klistrede kransekage og nyde den sprøde dessert. Alt dette kan dog godt være besværligt, hvis du er i gang med en tandretning. Har du valgt at få dine tænder rettet hos tandlægen ved hjælp af en klassisk fastsiddende bøjle, bedre kendt som togskinner, er der en lang række madvarer, som du ikke længere må spise, fordi der er risiko for, at disse vil ødelægge dele af din bøjle. Der er dog ingen grund til bekymring, da der i dag findes et nemt, billigt og smart alternativ til tandregulering med fastsiddende bøjle.

 

Tandregulering hos 1Smile – nemt, diskret og billigt

 

Hos den private tandklinik 1Smile, som ligger i både København og Aarhus, tilbyder de tandregulering med de smarte og usynlige aligners. Aligners er en form for tandskinne, som passer perfekt til dit tandsæt samtidig med, at den altså regulerer tænderne en smule. Dermed kan du nemt og diskret få rettet dine tænder, uden at andre end dig selv er klar over, at du er i gang med et tandretningsforløb.

 

Synes du, at alt dette lyder som en enormt god mulighed – men også som en dyr en af slagsen? Så tro om igen. For ja, selvom tandregulering med aligners er en unik og optimal mulighed, hvis du ønsker at investere i drømmesmilet, så behøver det faktisk slet ikke at være dyrt at få rettet tænder. Hos 1Smile tilbyder de en komplet tandregulering til en fast lav pris. For kun 18.995 kan du få rettet dine tænder og opnå drømmesmilet. Uanset hvor mange ekstra aligners eller konsultationer du måtte få brug for, ligger prisen fast – og dermed er pris altså ikke længere en god undskyldning for ikke at få rettet sine tænder.

 

Vil du høre mere om tandregulering med aligners?

 

Er du interesseret i at høre mere om muligheden for at få dine tænder rettet med usynlige aligners? Så kontakt 1Smile allerede i dag, og hør mere om, hvordan klinikken kan hjælpe dig godt på vej mod dit drømmesmil. Ønsker du at gå videre med forløbet, vil du først blive inviteret til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor tandlægen vil besvare alle dine spørgsmål. Hvad venter du på?