Lej en bartender til nytårsaften

Vi drømmer altid om, at nytårsaften bliver helt speciel. Men hvis vi nu skal være helt ærlige … det er den aldrig rigtigt, vel?

Vi har dog altid mulighed for at gøre vores for, at det bliver en fuldstændig fantastisk fest. Det kan vi gøre på mange måde: lej en bartender, lav en lækker middag, spil den rigtige musik og pynt flot op. Mange af tingene gør du sikkert allerede. Men prøv at tage det til næste niveau, og så kan du kun få den helt rette stemning frem i dine gæster.

Her gennemgår vi, hvordan du kan gøre noget særligt ud af din nytårsaften.

 

Lej en bartender og få de lækreste highend cocktails

For de fleste betyder nytårsaften, at der skal nogle af de sjove drikkevarer på bordet. Måske har du de sidste mange år sørget for et flot udvalg af spiritus, sodavand, garnitures, likører og sirup. Men er det lidt som om, at de der cocktails aldrig rigtigt kommer til at smage godt.

Bare rolig, du er langt fra den eneste, der ender i dén situation.

Men hvis du virkelig gerne vil gøre noget ekstra ud af din nytårsaften og derfor sørge for nogle cocktails, der er helt perfekte, så bør du overveje at leje en professionel bartender. I sidste ende er det faktisk den eneste måde, du kan garantere, at det bliver nogle virkelig lækre cocktails.

På den måde er du nemlig sikker på, at dine cocktails bliver lavet med de rette ingredienser og teknikker. Ret lækkert, ikke?

 

De mange detaljer nytårsaften

Lokalet skal selvfølgelig emme af nytår. Så op med en masse guld, glimmer, balloner og bordbomber. Du og gæsterne skal tydeligt kunne mærke, at nu træder vi ind i et andet årstal, og omgivelserne skal lægger op til fest uden lige.

Der er heldigvis mange steder, du kan købe en masse lir til nytårsaften. Men bare for at være god ved pengepungen og miljøet, kan du eventuelt købe noget, som kan bruges flere år. Så de der balloner af tal er muligvis ikke det bedste valg, hvis du har dette in mente.

 

Skru ned for forventningerne

Mange er det vores høje forventninger, der går hen og ødelægger aftenen for os. Hvis du allerede en måned inden går og tænker, at det her simpelthen bliver den vildeste fest i dit liv, og det skal blive startskuddet på det nye år, så er der stor chance for, at aftenen ikke lever op til dine forventninger.

Så hvis det er muligt, mår du gerne prøve at tænke på nytårsaften som en hvilken som helst anden fest. På den måde møder du ikke op med kriller i maven og lysende øjne. Hvis du sænker dine forventninger en smule, så kan festen kun blive bedre, end du havde forudset.