Skal 2021 stå på det fedeste nytår? Miami er destinationen

Året 2020 har budt på hårde tider, hvor vi har lært at holde afstand til hinanden, spritte jævnligt af og rejse mindre uden for landet. Året 2021 står åbent hen, og selvom der stadig er udfordringer, kan den nye vaccine give fornyet forhåbning om, at danskerne igen kan rejse længere væk, så man får givet sig selv nogle fede oplevelser, mens man lever. En god idé er, at nytåret 2021-2022 fejres i Miami. Se med her, for gode råd til, hvordan du planlægger turen. Indtil videre kan du gå i gang med biludlejningen hos https://www.autoprio.dk/da-usa-miami-airport-mia/.

Destinationen Miami – hvorfor lige der

Miami tilbyder en lang række fordele, som gør, at du har alt hvad du behøver, for at få en fantastisk ferie. Miami tilbyder f.eks. en storby med palmekantede gader. Derudover tilbyder Miami hvide strande, gode restauranter, shopping og en lang række forlystelser. Klimaet er lækkert, og det er varmt hele året rundt i både luften og vandet. 

Nytårsfest i Miami

Det er oplagt at holde nytår i Miami på f.eks. south beach. Der er lagt op til en vild fest, som ikke er så egnet for børn. Hvis du er et par eller er en ung, som bare gerne vil feste, så er Miami klart stedet for dig. Der er nytårsfester på en lang række af byens barer, hvor du kan være heldig at støde ind på kendte fra ugebladene. Du skal være ude i god tid, for at booke dig ind på en af festerne, og de kan være lidt bekostelige. Er du først kommet ind, så er buffet, drinks osv. ofte til fri afbenyttelse. Du kan også tage til Miami Beach New Year’s Eve Party som er byens officielle nytårsfyrværkeri nær ociandrive og 8th street. 

Planlægning af rejsen

Du kan blive ført til Miami gennem diverse rejsebureauer. Du kan også overveje, om du selv planlægger rejsen, så du selv finder både fly og hotel. Det kan faktisk være en meget billig løsning. Når du ankommer i lufthavnen, skal du videre til hotellet. Det kan ofte være lidt af en jungle at finde det rigtige sted hen, hvis man skal benytte sig af offentligt transport. Heldigvis findes der er en løsning for dig, som dækker dig ind under hele din ferie. Du kan nemlig leje en bil hjemmefra, så den står klar i lufthavnen besøg Auto Prio for mere info. Der findes en lang række overnatningsmuligheder i forskellige prisklasser afhængigt af, hvad du er til.