Bedste champagne til nytårsaften

Champagne er for de fleste en selvsagt drikke nytårsaften, men det er de færreste der er champagne-eksperter og ved hvilken champagne der er god og hvad den er god til, typisk køber vi bare hvad der er i supermarkedet. Champagne duer ikke til alt til nytår og anden mousserende vin kan derfor også være et godt valg, såsom Asti, Cava, Cremant el. Spumante.

 

Vil du finde den bedste champagne til nytår og lære lidt mere om hvad champagne er og hvad det kan, så kan det være en god idé at deltage i en champagnesmagning. Her bliver du guidet af en ekspert, får smagt noget forskelligt og ved hvad der duer til hvad. Typisk vil der være en del champagnesmagninger tæt på nytår, hvor du smager på en masse nytårschampagne.

 

Du skal ikke snydes for nogle anbefalinger til at vælge den rigtige champagne til de forskellige appetizers man normalt har i løbet af nytårsaften.

Bedste champagne til caviar

Caviar er meget salt og går generelt rigtig godt sammen med ægte champagne. Det meste champagne vil gå til caviar, da smagen fra caviar mest er fed, hav og salt, som er de smage der generelt går bedst sammen med champagne.

 

Caviar er ganske vist en lidt dyr råvarer, men hvis du skal have den på noget tidspunkt så er det da nytårsaften – festen over alle fester. Du kan finde en god pris på caviar på caviar-pris.dk der sammenligner priser på caviar der kan handles online.

Bedste champagne til østers

Både caviar og østers er klassiske spise nytårsaften og østers kommer også fra havet af og champagne går godt til alt godt fra havet.

Bedste champagne til kransekage

Man bør ikke drikke champagne til kransekagen, da kransekage er meget sødt. Her skal man i stedet over i en sødere mousserende vin a la Asti og servere champagnen til dronningens nytårstale kl. 18.

Alternativ til champagne nytårsaften

Som et alternativ kan du bruge gin eller rettere gin drinks da de har hen ad samme forfriskende smag, men også en del bitterhed og bobler. Du kan også få langt bedre alkoholfri gin end du kan få champagner, hvis du har nogen i selskabet der ikke drikker alkohol.

 

Du kan finde en god gin og alkoholfri gin på Gin.dk en af Danmarks nyeste og bedste online gin shops. Du kan også finde en lækker og anderledes opskrift på gin-tonic til nytårsaften.

Er alt husket?

Der er nok beroligende til os mennesker i form af alkohol på sådan en nytårsaften, men de mange mennesker, larm og støj, samt fyrværkeri kan være meget stressende for menneskets bedste ven, hunden. Derfor er det en god idé at tilbyde noget beroligende til en god nytårsaften med hund, også skulle der være styr på det så du kan feste mens din hund har det godt.