Skiferie til nytår

Vi kender alle til nytår og fejre det alle sammen på nogenlunde samme måde. Med noget god aftensmad, knaldperler, krudt og kransekage – samt dronningens nytårstale. Der er flere der er begyndt at tage på skiferie under nytår, hvor man tager afsted et par dage efter jul, så man kan være der en uges tid og komme hjem til man skal starte på arbejde igen.

Hvorfor skal man tage på skiferie til nytår?

Du sparer pengene på krudt, du bruger dem på liftkort i stedet for. Du har 6 dage på ski omkring jul og nytår, du kommer til at se fyrværkeri i de smukkeste omgivelser, da de fleste skidestinationer står for at lave et fyrværkeri show.

Stå op nytårsdag efter en aften med god hygge, champagne og rigtig hygge – og direkte ud på pisten i stedet for at ligge derhjemme på Nørrebro under dynen og vente på dit just eat kommer til døren. Det er ren kur for kroppen at komme ud i den friske lufte og får lidt fart under sine ski.

Hvor skal man tage hen på skiferie til nytår?

Der findes massere af gode destinationer i både Norge, Sverige, Italien, Østrig og Frankrig. Jeg taler dog af erfaring her og vil nævne Tignes som ligger i Frankrig som et super bud på en fantastisk skiferie til nytår og et sted som jeg selv har holdt nytårsaften. Det gode ved Tignes er at det ligger super højt, der er den store sø som ligger mellem Tignes og Val Claret, hvor de laver et kæmpe fyrværkerishow. Så om man vælger at bo i Tignes eller Val Claret, så kan man altså nyde godt af det. Mangler du andre bud på hvor en god skiferie kan gå hen eller guides omkring udstyr mm. Så kan det være du kan finde de informationer du søger på Skier.