Uforglemmelig nytårspynt, som sætter gang i festen

Nytårsaften er noget særligt og vi lægger os gerne i selen for at gøre det endnu bedre end forrige år, så man bedst muligt kommer godt ind i det nye år. Netop denne aften er nemlig noget særligt for størstedelen og mange gør virkelig en indsats for at alt er helt perfekt netop denne aften. Derfor har vi også en række forslag til, hvordan du kan gøre noget ekstra ud af nytårspynten!

Invitationen som emmer af fest

Du kan vælge at invitere dine gæster på en meget traditionel måde, som slet ikke vil være så traditionel alligevel i udtrykket. Du kan nemlig med fordel vælge at få trykt en række postkort, som du kan sende ud til dine gæster. På postkortene kan du have billeder af forrige års nytårsfest eller et særligt minde, som binder dig og dine gæster sammen. Det kan også være et hint til en leg, begivenhed, middag eller andet, som vil finde sted nytårsaften. Det er sjov og anderledes måde at indbyde til fest!

 

Du kan også vælge at arrangere din nytårsaften ud fra et tema, hvorfor postkortet fx kan indbyde meget passende til en eksotisk fest, som fx når man sender sit postkort fra en ferie. Bagpå postkortet behøves det jo heller ikke være en traditionel invitation: ”kære X… du er inviteret…”, men have en helt anden lyd. Derfor kan du fx tegne aftens begivenheder eller lave en tidsplan. Der er ingen grænser for, hvad du kan få sat på dit postkort. Det gør derfor også postkortet specielt. Du kan evt. læse mere her, så du kan få fat i dine postkort eller andet trykt materiale til nytårsaften.

 

En leg som sætter gang i enhver gæst

Skal du have en sjov leg med til nytårsaften, men du ved ikke lige hvad? Her kan vi kun foreslå dig at få lavet et skattekort og lave en skattejagt – du kan evt. krydre den med lidt politi og røvere eller forskellige opgaver/gåder undervejs. Her kan du også få lavet skattekortet langt mere grafisk og flot ved at få det trykt, så det får et helt særligt udtryk. Du kan også få lagt en lak ovenpå, så det ikke ender med at blive vådt af champagnen eller i tilfælde af et dårligt vejr, hvis legen foregår udenfor. En skattejagt kan nemlig altid sætte gang i gæsterne og aktivere dem, så der også sker noget aktivt nytårsaften. Vinderen kan evt. vinde fyrværkeri eller en præmiere, som værten har. Hvis I derudover tilføjer nogle gåder, er deltagerne også beskæftiget længe og dét vil desuden også være en god måde at lære hinanden at kende, hvis man er blandet mange mennesker, hvor størstedelen ikke kender hinanden i forvejen. Legen eller gåderne er nemlig også et godt samtaleemne.

 

Bordkort, som gæsterne vil have med hjem

I stedet for blot at vælge en hel normal skabelon og få et helt almindeligt og kedeligt bordkort, kan du vælge at være kreativ og få fordelene ved at vælge farver, motiver, personlige detaljer og samtidig sidde til festen og nyde det.

 

Hvis du vil have nogle bordkort, som vælter din gæster omkuld, skal du vælge et helt andet format. Noget som de ikke har set før og som vil imponere, men som samtidigt er meget simpelt for dig som vært. Derfor foreslår vi, at du får lavet dine bordkort som klistermærker. Klistermærker, som du kan sætte på flasker, tallerkener eller servietter. Du kan fx klistre klistermærkerne på dine gæsters champagneglas, på dugen eller hen over en serviet, som så ikke bare ikke er dekorativ, men også en smart løsning til at holde på servietter.

 

Og du kan bruge klistermærker til flere ting. Du kan fx få lavet flere forskellige klistermærker til dine gæster, så de kan fx kan sætte dem på hvert enkelt af deres glas, så der ikke opstår forvirringen omkring hvis glas, der er hvis.