Tapas menu til nytårsaften fra Tapas Amor – 12 retters luksus menu som skal opleves

Ring nytåret ind med en 12-retters tapasmenu fra Tapas Amor! Denne luksusmenu vil helt sikkert imponere dine gæster og give dem lyst til mere. Fra forretter til desserter, så har de dig dækket ind. Deres talentfulde kokke har sammensat en menu, der vil pirre dine smagsløg og få dig til at tælle sekunderne ned til midnat. Hvis du er på udkig efter en uforglemmelig nytårsaftensoplevelse, skal du ikke lede længere end til Tapas Amor!

5 tips til en sjov og hyggelig nytårsaftensfest

Nytårsaften er en tid til at reflektere over det forgangne år og sætte intentioner for det kommende år. Det er også en tid til at fejre med familie og venner! Hvis du har planer om at holde en fest nytårsaften, får du her 5 tips til at sikre, at det bliver sjovt, hyggeligt og mindeværdigt.

1. Sæt stemningen med musik

Der er intet, der sætter en fest i gang som nogle gode melodier! Sammensæt en playliste med dine yndlingssange fra det forgangne år, eller sammensæt en eklektisk blanding af genrer for at få dine gæster til at danse. For at skabe en hyggelig stemning kan du vælge langsommere jams eller cheesy klassikere, som alle kan synge med på.

2. Vær kreativ med dekorationer

Streamers, balloner og konfetti er altid sjovt, men hvis du virkelig vil have din fest til at skille sig ud, skal du være kreativ med dine dekorationer! Lav DIY-centerpieces eller hæng festlige bannere op. Du kan endda forvandle din baghave til et vinterlandskab med snorlys og snefnug.

3. Servér lækker mad

Tapas er den perfekte festmad, fordi den er i bidestørrelse og nem at spise. Desuden er der uendelige muligheder, når det kommer til, hvad du kan bestille. Vær kreativ med din tapasmenu, og eksperimentér med forskellige smagskombinationer. Glem ikke at inkludere nogle veganske og glutenfrie muligheder for dine gæster med diætmæssige begrænsninger. Her kan du gå på opdagelse i en 12-retters luksusmenu fra Tapas Amor, der vil gøre din nytårsaftensfest uforglemmelig! Kom også i julestemning ved at servere gløgg og peberkagekager, som altid er publikumsfavoritter. Og glem ikke de alkoholfrie muligheder for dine gæster, der kører bil eller ikke drikker alkohol. Tranebærsaft, mousserende cider og varm chokolade er alle gode valg.

4. Spil forskellige spil!

Hvad er en fest uden nogle spil? En spilaften er altid et hit, eller du kan arrangere nogle “Minute to Win It”-udfordringer ved hjælp af husholdningsartikler. Hvis du vil have noget anderledes, kan du prøve at spille en omgang charades eller Pictionary med ord og sætninger med ferietema.

5. Send dine gæster hjem med gaver

Tak dine gæster for at komme ved at sende dem hjem med gaver! Små ting som stearinlys eller festlige kuglepenne er perfekte til dette formål. Du kan endda sammensætte små goodiebags fyldt med alle dine yndlingsting. Dine gæster vil helt sikkert sætte pris på omtanken!

 

At være vært for en nytårsfest er den perfekte måde at ringe det nye år ind sammen med familie og venner på! Hvis du følger disse tips, kan du være sikker på, at din fest bliver sjov, hyggelig og mindeværdig. Så kom i gang med planlægningen og hav det sjovt!