Kan man spise brunsviger til nytår?

Nytår er den tid på året, hvor der bare skal holdes en god fest og hvor man fejre det nye år. Udover en god fest og masser af lækre drikkevare, skal der være god mad. Spørgsmålet er så bare, hvad for noget mad skal man servere? Det er helt op til en selv, også selvom det måske ikke er så traditionelt. Vil det sige man også kan spise ting som brunsviger til nytår? Læs mere om dette her.

Spis hvad du vil

Der er ingen regler for, hvad man må ikke må spise til nytår. Der skal bare være lækker mad, som både du og gæsterne kan lide. Det gælder altså også brunsviger, selvom nogle måske vil mene, det er lidt underligt at servere til nytår. Men brunsviger er noget de fleste kan lide, og er det en god hjemmelavet en, kan det være helt fantastisk og lige så godt som en eller anden fin dessert.

En god brunsviger er en lækker, svampet brunsviger. Det smager bare bedst, hvis det er hjemmelavet. Det er måske noget man skal prøve et par gange, for at mestre det. Men det er bestemt det værd, når man rammer den helt perfekt. Specielt fynboerne er jo vilde med den klassiske brunsviger, så hvorfor ikke servere den til nytår?

Brunsviger smager godt og det er bestemt en lækker kage, som man sagtens kan servere til en lidt finere begivenhed. Det er måske ikke den fineste dessert, men det er jo faktisk vigtigst, at det smager godt, og ikke bare ser godt ud. Så hvis du vil have brunsviger til nytår, skal du bare gøre det.

Det behøver ikke være fint

Selvom nytår er noget helt specielt, er det ikke sikker vi alle vil gøre så meget ud af det. Det kan godt være en speciel fejring, uden at man laver fin mad. Man kan altså spise hvad man vil, så længe det smager godt selvfølgelig. Hvis det er pandekager man vil have, er det pandekager man skal få. Se blandt andet amerikanske pandekager til nytår.

Det er i sidste ende helt op til en selv, hvor meget man vil gøre ud af det. I sidste ende handler nytår bare om at hygge sig og sætte det nye år godt i gang, og knap så meget om, hvor fin mad man spise. Så spis bare brunsviger, hvis det er det, som lyster.